

## Program

Start Time	Length	Tuesday 15 March 2016
8.00		Registration Opens - TBC Location
9.00	Opening Remarks	TBC Facilitator
9.15	60 mins	Plenary 1 - The Evolving Role of the GI Actuary
9.15 TBC	Presentation Q&A	Jeremy Wall - Group Manging Director, JPWALL
10.15	30 mins	MORNING TEA
10.45	60 mins	Plenary 2 - A Guide to Motor and Fire Detariffcation
Facilitator Remarks		TBC Facilitator
10.45	Presentation	George Kong Hoi Kau - Head of Actuarial Services, Takaful Ikhlas Berhad
TBC 11.45	Q&A	Speaker Change Over
11.50	60 mins	Plenary 3 - Usage Based Insurance: The Future of Motor Insurance in Asia
	ilitator Remarks	TBC Facilitator
11.50	Presentation	Rob Malattia - Director, General Insurance South East Asia
11.30	riesentation	ROD Malattia - Director, General Insurance south East Asia
TBC	Presentation	Yao Wang - General Manager, General Insurance, China, Willis Towers Watson
TBC	Q&A	
12.50	75 mins	LUNCH
2.05	60 mins	Plenary 4 - Cyber Risk Mitigation and Resilience
Fac	ilitator Remarks	TBC Facilitator
2.05 TBC	Presentation Q&A	David Piesse - CRO, Guardtime
3.05	QQA	Speaker Change Over
3.10	60 mins	Plenary 5 – Man-Made Risk Management
Facilitator Remarks		TBC Facilitator
3.10 TBC	Presentation Q&A	Kun Cheng - Assistant Vice President, Analytics, PeakRe
4.10	30 mins	AFTERNOON TEA
4.40	60mins	Plenary 6 – From Capital Modelling to Capital Management
Fac	ilitator Remarks	TBC Facilitator
4.40	Presentation	Karsten Wantia, Practice Leader Asia Pacific, Willis Towers Watson
TBC	Q&A	
TBC 5.40	Closing Remarks	TBC Speaker  End of Seminar Sessions
5.40		Event Concludes