



Tuesday 1 August 2017 - The Forum - Actuaries Institute		
Start Time	Length hrs	GI Glimpse - Half Day Seminar
8.30	30mins	Registration & Tea and Coffee
9.00	5mins	Welcome - Jenny Lyon - President of Actuaries Institute
9.05	35mins	Keynote Address - Actuarial Career and Skills Elaine Collins, Non-Executive Director, Zurich Financial Services
9.40	20mins	Q&A
10.00	5mins	Break
10.05		Plenary 1 - 2017 Industry Insights
10.05	20mins	Win-Li Toh, Principal, Taylor Fry Kevin Gomes, Principal, Taylor Fry
10.25	15mins	Q&A
10.40	20mins	Morning Tea
11.00		Plenary 2 - The Changing Face of the General Insurance Industry
11.00	15mins	Jonathan Shen - Senior Manager Data Science, Suncorp
11.15	15mins	Will Scully-Power, Co-Founder of Datarati
11.30	20mins	Q&A
11.50	5mins	Break
11.55		Plenary 3 - The Long Tail Story Short
11.55	15mins	John Jeaitani - Senior Consultant, Finity
12.10	15mins	Susie Amos - Principal, Finity
12.25	15mins	Jessica Twigg - Director, NDIA
12.40	20mins	Q&A
1.00	5mins	Closing Remarks - Jenny Lyon - President, Actuaries Institute
1.05 55mins 2.00		Lunch Event Concludes